Pudră Alverde Naturkosmetik 010 Naturelle de la dm

Bună dragele mele!
Articolul de azi este dedicat unei pudre drăguțe de la Alverde, procurată din dm. Pentru că produsul pe care-l foloseam pe moment era pe terminate, am decis să mai încerc ceva nou, așa că am pornit să fac turul magazinelor de produse beauty. Deoarece îmi place mult dm-ul, mi-am zis să încerc acolo să găsesc o pudră destul de deshisă pentru tenul meu, pentru că de obicei e dificil să găsesc nuanța care nu îmi întunecă fața. Am ajuns în dreptul standului Alverde și am văzut-o ascunsă în spate, căci în față erau plasate celelalte 2 nuanțe disponibile din această serie.
Pudra se numește Alverde Naturkosmetik și e în nuanța 010 Naturelle. Celelalte două disponibile sunt Beige 030 și Terra 50. De obicei, produsele care au câteva nuanțe disponibile nu îmi acoperă necesitățile, dar m-a surprins plăcut faptul că am găsit o pudră destul de deschisă la culoare, cu o nuanță subtilă de roz. Fără a sta prea mult pe gânduri am cumpărat-o.
Și acum să trecem la capitolul descriere: pudra este compactă, are un ambalaj drăguț și ușor de deschis, are 9 grame. Conține pudră din turmalină, esență de mușețel și ulei de jojoba. E un produs vegan, dar nu știu exact dacă e și cruelty free. M-a costat în jur de 20 de lei.
Deși nu se menționează nimic legat de matitate, pudra oferă un finish fin, cu o acoperire medie, fără a încărca fața. Oferă senzația de machiaj mat și îmi place mult acest aspect, având în vedere tenul meu mixt. Se ține decent, până la 5 ore, dar având în vedere că e un prods drug store e foarte ok. Ca nuanță, am tras lozul câștigător: se pliază foarte bine pe paliditatea mea, fără a pune în evidență defectele pielii. Din punctul meu de vedere, e un produs bun și merită încercat.
Ce produse ați folosit de la Alverde? Ce părere aveți? O zi minunată vă doresc!

Comentarii