Cremă pentru mâini cu extract de gălbenele de la Farmec

Hello!
Cum ne îngrijim mâinile în perioada de iarnă? Corect, crema pentru mânuțe :)
Astăzi vă prezint crema cu extract de gălbenele de la Farmec, care a făcut parte din comanda 1.0 de pe Farmacia Tei (unboxing-ul aici). Am cumpărat crema din mai multe considerente:
- nu mai aveam o cremă prin casă;
- aveam nevoie de o cremă prin casă.
Atenția mea s-a oprit la acest produs pentru că mi-a plăcut cum sună ”extract de gălbenele”. Mai am un produs pe aceeași bază, crema de la Larix și odată ce aceasta a nimerit în coș, m-am gândit să caut o cremă cu aceeași substanță activă. La search pe site-ul farmaciei mi-a apărut crema Farmecată, printre alte produse și dacă tot am o mică obsesie cu această firmă în ultima perioadă, am procurat tubul simpatic. În plus, nu mai încercasem vreo cremă de mâni de la ei și eram curioasă cum e.
Iarna, deși e anotimpul meu preferat, e un chin etern pentru mâinile mele. Mi se usucă pielea în ultimul hal și evident că nu îmi convine. De aceea, crema de mâini e un produs indispensabil.
După o săptămână de utilizare a acestei creme, vă pot împărtăși câteva păreri:
- un produs spornic - e necesară o cantitate mică de produs pentru o aplicare;
- se absoarbe foarte repede în piele și nu lasă senzația de peliculă sau mâini grase;
- deși are un miros ușor chimic, acesta dispare reprede odată ce crema intră în contact cu pielea;
- oferă senzația de prospețime;
- are un grad mic spre mediu de hidratare.
Drept urmare, crema cu extract de gălbenele e un produs bun pentru persoanele ce nu au mari probleme cu pielea mâinilor. În cazul meu, e o cremă bună pentru utilizare după ce termin treburi prin casă sau după ce mă spăl pe mâini, dar nu reușește să combată efectele negative ale vântului și frigului. Totuși, cred că odată cu venirea primăverii o voi putea folosi exclusiv, fără ca să o alternez cu altceva.
Ați folosit cremele pentru mâini de la Farmec? Cum vi se par? 
Să aveți o zi minunată!

Comentarii