Balsam pentru păr cu keratină și lapte de capră de la Ziaja

Hello!
De foaaaaarte mult timp îmi doream să încerc un produs marca Ziaja și odată ce am avut ocazia, am procurat=o pe aceasta. Mi s-a terminat masca pentru păr și dacă tot wishlist-ul meu era plin, am mai adăugat acest borcan simpatic de 200 ml pe care am dat vreo 12 lei.
Am ales varianta cu keratină și lapte de capră din mai multe considerente: am mai avut produse pentru păr cu lapte de capră și mi-au plăcut, iar keratina din compoziție se pliază pe necesitățile mele - fortifiere. În plus, laptele de capră îmi amintește de copilărie, când bunica îmi zicea să beau lapte ca să cresc mare și să am un păr frumos. 
Am ales acest borcănaș alb datorită compoziției, dar și faptului că îmi place foarte-foarte mult cum arată. Dacă mă urmăriți, probabil că ați observat că sunt foarte multe produse pe care le cumpăr pentru că-mi plac ambalajele:D
Masca o folosesc odată pe săptămână. Deoarece am părul predispus la îngrășare, folosirea acesteia la fiecare spălare nu ar fi tocmai indicată. Mie-mi place să aplic produsul pe toată lungimea părului, să-l las câteva minute și apoi să-l clătesc. La prima utilizare mi-au plăcut două lucruri: consistența și mirosul. Consistența e ideală, deoarece masca nu e nici prea lichidă și nici prea solidă. E necesară o cantitate destul de mică pentru a-mi acoperi tot părul și având în vedere că al meu e destul de lung și des... ei bine, produsul îmi va ajunge pentru muuuuult timp. În ceea ce privește mirosul, e chimic, dar în același timp dulce și cumva cunoscut, dar nu știu unde să-l plasez. Se păstrează pe părul uscat într-o formă mai ușoară și îmi place.
Am observat că după câteva utilizări săptămânale, masca a acționat benefic pe părul meu: îl simt mai mătăsos după ce folosesc Ziaja, produsul se duce relativ ușor la clătire, părul nu se îngrașă mai repde ca de obicei. Starea generală a părului s-a îmbunătățit.
În concluzie, masca pentru păr de la Ziaja este un produs fain, potrivit necesităților mele. E economic, costă relativ puțin, își face treaba, miroase fain. Eu îl recomand - deja mă gândesc care va fi următoarea variantă pe care o voi procura :)
Ați folosit produse Ziaja? Cum vi se par?

Comentarii

  1. Abia acum văd review-ul tău, însă am achiziționat o mască asemănătoare dar cu proteine din mătase mi se pare... pur și simplu genială. Următoarea cu siguranță va fi cea cu lapte de capră și keratină încercată de tine.❤

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur mult că ți-a plăcut masca de la Zjaia! Sper ca cea recomandată de mine să-ți placă la fel de mult! <3

      Ștergere

Trimiteți un comentariu