Ce produse de makeup am folosit vara aceasta

Hello beauties!
Recent v-am vorbit despre ce produse folosesc pentru a-mi îngriji pielea, astăzi însă vreau să vă arăt ce produse de makeup mi-au încântat fața și au participat foarte activ la machiajul meu din ultimele trei luni.
Sunt destul de numeroase, dar am ales să vă arăt doar pe acelea pe care le-am folosit măcar de câteva ori. O parte dintre aceste produse se află în Project Pan, așa că un progres cât de mic mă bucură nespus.
Am împărțit produsele în categorii, după cum urmează:
Produse pentru ten:
Innisfree No-Sebum Mineral Powder - păstram pudra aceasta pentru călătorii, pentru că e mică, are burețel pentru aplicare și o viață destul de lungă. Dar fiind vară, am decis să o folosesc mai des, pentru că matifiază bine și tenul strălucește într-o măsură mult mai mică. Am folosit-o foarte mult dar pudra din recipient nu s-a micșorat cantitativ. Magie :)
Anna Lotan Triple Benefit Cream - este un produs versatil, pe care l-am folosit exclusiv vara asta pe post de fond de ten, deși după descriere e mai mult o cremă colorată (nici măcar BB cream). Este ok ca nuanță, e și foarte spornic și are un gramaj generos (100 ml), dar am început să mă plictisesc de acest produs. Nu cred că reușesc să-l termin până prin octombrie, când mi se duce bronzul, așa că îl păstrez pentru la anul.
Nyx Pore Filler -  l-am folosit foarte mult în ultima lună, deși l-am neglijat destul de mult până acum. Îmi place ca textură, efectul pe care-l are, e relativ economic, dar mă scoate din sărite ambalajul. Cred că am trecut puțin peste jumătatea tubului, dar trebuie să mă chinui ca să pot stoarce produs pentru o utilizare. Cel mai probabil, voi muta fillerul într-un alt recipient.
Produse pentru machiajul ochilor:
Baza pentru fard de pleoape de la Melkior - am vorbit în articolul precedent despre ea. Este spornică, fixează bine pigmentul, nu se strânge în cute. Și miroase bine :)
Paese farduri: Diamond Trio nr. 707 și Kashmir Mono & Neo nr. 605 -  Le am de o lună, dar au reușit să se integreze perfect în machiajul meu zilnic. Paese Kashmir Mono îl folosesc mai des, iar fardul cu trei nuanțe îl prefer pentru machiajl de seară, fiind mai sclipicios.
În borcănașul de la Sephora am o combinație de farduri dintr-o paletă, iar galbenul rezultat îl folosesc pentru machiajul zilnic în colțul interior al pleoapelor. Am combinat vreo 5-6 nuanțe, așa că cel mai probabil va trece mult timp până când voi vedea recipientul gol.
Dip Liner de la Flormar - încă un produs care e un sac fără fund. Îl utilizez de mult timp iar pigmentul negru nu și-a modificat intensitatea. Se usucă relativ repede, dar nu imediat.
Mascara The One Eyes Wide Open - o mascara decentă, ne-am înțeles bine. Nu mi-a lipit genele și le-a conferit o nuanță frumoasă de negru. Am folosit-o împreună cu gelul pentru fixarea sprâncenelor, tot de la Oriflame; au făcut o echipă bună.
Pentru nuanțarea sprâncenelor, am folosit creionul Eye Brow Artist de la Catrice - nuanța nr. 20 Date With Ash-Ton. E ușor de manevrat, are o nuanță plăcută și se fixează binișor. Are și pensula specială la celălalt capăt pe care am folosit-o pentru aranjarea firelor.
Produse pentru buze:
Nyx Soft Matte Lip Cream în nuanța Istanbul - mi-a plăcut la nebunie acest ruj atunci când l-am procurat. Nuanța era fix rozul pe care-l căutam, textura cremoasă și ambalajul plăcut. E un ruj perfect pentru vară și primăvară.
Avon în nuanța Red Extreme - la fel, o nuanță frumoasă de tot pentru serile de vară. Momentan e singurul meu ruj roșu, dar este suficient. Pot realiza un machiaj de seară sau unul de ocazie, singura problemă fiind faptul că rujul e destul de neascultător și se transferă ușor de pe buze - dacă am părul desprins și bate un pic vântul, e mai mult ca sigur că pe obraji îmi apar linii subțiri de roșu extrem. Așa că pe acesta îl port mereu cu mare grijă :)
Nyx Lip Lustre în nuanța Juicy Peach - deși la început mi-a plăcut mult acest ruj, cu timpul am ajuns la concluzia că rujurile lichide nu sunt chiar ceea ce îmi doresc să am în trusa mea. E o nuanță frumoasă, ce se potrivește zilelor însorite. Cred că îl voi purta destul de des toamna aceasta.
Următoarele trei produse sunt un bronzer, un blush/iluminator și un parfum - le-am plasat pe toate în aceeași poză pentru că arată bine împreună.
Bronzerul de la Paese în nuanța 1P - oficial, acesta este preferatul verii. De cum l-am primit știam că vom avea o relație specială - miroase delicios, nuanța e perfectă, se aplică foarte ușor și are oglindă. E foarte spornic și va mai dura ceva timp până îl termin. Singura mea temere este că nu mi se va potrivi nuanța când mi se duce bronzul, dar văd eu ce inventez până atunci.
Blush/iluminator în recipientul de la Sephora - e un mix dintre câteva blush-uri de la Marionnaud (din paleta sus-menționată) și perle iuminatoare de la Avon. Am două astfel de mixuri și am făcut treaba asta pentru a-mi ușura munca. În plus, particulele luminoase din iluminator sunt exprimate mai bine în această formă, așa că pe mine mă mulțumește acest mic experiment.
Ultimul produs din listă este parfumul J'adore de la Dior, care este pe ultima sută de metri. Este parfumul meu preferat în ceea ce privește produsele High End, iar faptul că se termină nu mă întristează: are ceva ani și voiam să mă bucur din plin de acesta până expiră și recent am avut parte de o surpriză - am primit un parfum nou-nouț.
Acestea au fost ajutoarele mele pentru înfumusețare din această vară. Voi ce favorite ați avut? Ce descoperiri? Ce dezamăgiri?
Să aveți un sfârșit de vară cât mai frumos!

Comentarii