Bronzerul de la Paese în nuanța 1P

Bună fetelor!
Astăzi vă voi vorbi despre bronzerul meu preferat - despre care aș putea spune că a fost dragoste la prima vedere. Este primul produs de acest gen care ajunge în trusa mea și sinceră să fiu, chiar îmi doream un bronzer de mult timp, dar eram foarte indecisă în ceea ce privește firma pe care să o aleg și mai ales, nuanța. 
Dar până la urmă, totul s-a rezolvat de la sine și am ajuns în posesia acestui bronzer de la Paese, despre care am menționat aici și aici, dar mi-am zis că fiind un produs care mi-a plăcut atât de mult, merită un articol propriu. 
Bronzerul are în compoziția sa ulei de cocos, ceea ce îi scurtează viața - până la 12 luni după deschidere și are un gramaj de 10,5 g. Nuanța aleasă de mine este 1P (din două disponibile) și sunt mulțumită de alegerea făcută. Cele două nuanțe disponibile, 1 și 2, vin, la rândul său, în două variante: mată sau perlată. Eu am ales-o pe cea perlată datorită faptului că am primit-o vara și mi-am dorit puțină luminozitate conferită tenului meu.
Bronzerul a fost un produs pe care-l voiam la mine pe măsuță și de care mă feream, datorită lipsei de experiență în aplicarea acestuia. Dar ca în orice domeniu, exercițiul este cel mai bun prieten, așa că am reușit să ne înțelegem - mai repede decât mă așteptam.
1P arată foarte bine pe tenul meu bronzat - și sper că o dată cu dispariția nuanței mai arămii a pielii produsul să arate la fel de bine. Miroase plăcut și e ușor de aplicat - are o textură cam prăfoasă, dar doar în recipient. Pe față tinde să se contopească cu pielea și rămâne fixat timp îndelungat.
Oficial, îl declar produsul preferat al verii, deși l-am folosit doar o lună - l-am primit în august - și cred că e ok ca preț, având în vedere gramajul și cât de spornic e.
Ce bronzere vă plac cel mai mult? L-ați încerca pe acesta de la Paese?
O zi frumoasă să aveți!

Comentarii