Produse consumate - Octombrie 2015

Salutare, eu sunt Elena, stăpâna măsuței de machiaj și astăzi voi vorbi despre...

Produse consumate!

Am decis să fac această rubrică, sau mai bine zis, acest raport lunar datorită faptului că niciodată nu se știe peste ce produs dau și ce impresie îmi creez despre acesta - cine știe, poate fac o descoperire în ceea ce privește un produs cosmetic care v-ar putea face cu ochiul și dvs :) Să începem:

1. Dischete demachiante de la Nivea, 80 Soft Watte Pads. Le-am consumat relativ rapid, în general pentru a-mi curăța unghiile de ojă. Ceea ce nu mi-a plăcut a fost faptul că se agață ușor de orice și au tendința de a se dezlipi ( au strat dublu). Nu le-aș mai cumpăra, deci sunt în continuare în căutarea dischetelor demachiante care să mă cucerească.
2. Waterfproof Eye Makeup Remover de la Oriflame. Este un demachiant bifazic - adică o soluție care se separă în două straturi: superntatantul (sus) este o solușie uleioasă, iar sedimentul (jos) este o soluție apoasă. Înainte de aplicare se omogenizează conținutul prin agitarea sticluței și se aplică pe o dischetă demachiantă.
Am folosit acest produs o perioadă destul de lungă, dar am fost fericită când l-am terminat. Își făcea traba, mai puțin în cazul tușului, deoarece nu reușea să-l dea jos de pe pleoape imediat. Un alt minus este faptul că după ce mă demachiam pleoapele și buzele rămâneau uleioase, iar uneori apărea și iritarea pielii - deci nu prea se potrivește pielii iritabile, deși, teoretic, este destinat zonelor sensibile. L-am primit cadou și mă bucur că nu l-am cumpărat; altfel, aș fi rămas dezamăgită. Pe de altă parte, am descoperit o apă micelară delicioasă de la Bioderma, așa că se compensează.
3. Balsam hidratant pentru buze Essential Care de la Nivea. Aici v-am spus de ce îmi place atât de mult și de ce este un produs la care nu aș renunța decât dacă s-ar inventa un balsam de buze făcut din lacrimi de unicorn. Îmi place mult textura, efectul și felul în care îmi catifelează buzele indiferent de anotimp. Și deoarece sunt o fată conștiincioasă, mi-am și procurat un balsam nou-nouț.
4. Gel de duș Palmolive Aroma Sensations, so Vibrant. În acest articol v-am povestit despre ce mi-a plăcut la acest gel de duș și de ce l-aș mai procura, dar nu în viitorul apropiat. A avut o aromă foarte plăcută, a făcut destulă spumă, nu mi-a uscat pielea. Per total, sunt foarte mulțumită de acesta.
5. Deodorant Rexona Invisible Black + White. În ceea ce privește deodorantul, Rexona este firma care-mi place cel mai mult. Îmi place gradul de protecție a produselor, aroma ușoară și varietatea de ambalaje. M-am împăcat bine cu acest produs, însă a pătat destul de tare anumite haine - nu știu de ce a avut o afinitate mai mare față de respectivele. Plusul este că petele s-au dus ușor la spălare și nu am avut parte de drame. Cu siguranță l-aș mai procura, dacă nu aș avea la rând alte câteva deodorante să le încep/apreciez/termin.
6. Spuma de curățare pentru față Avon din colecția nutraeffects, Active Seed Complex. Am mai vorbit despre ea, ne-am împăcat relativ bine, însă nu aș achiziționa-o deoarece nu este potrivită tenului meu - nu face față secreției de sebuum. Per total însă, are o formulă ușoară, aerată, aromă fină și un ambalaj economic. O recomand persoanelor cu ten normal sau mai puțin problematic decât al meu. 
7. Balsam pentru păr de la Gliss, Ultimate Oil Elexir Conditioner cu complex de keratină lichidă. Este destinat persoanelor cu firul de păr subțire și degradat, însă pe mine nu m-a fascinat deloc. Faptul ciudat este că am terminat al doilea balsam, primul fiind consumat prin iulie sau august. Nici prima dată nu mi-a plăcut, însă pe acesta l-am achiziționat deoarece me grăbeam și efectiv nu aveam timp să mă uit pe rafturi în supermarket. Ceea ce nu îmi place este mirosul - este îngrozitor, deși dispare după ce se usucă părul. În ceea ce privește acțiunea sa asupra firului de păr - habar nu am, deoarece eu nu aplic balsamul de la rădăcină. Am părul cu tendință de îngrășare la rădăcină și uscat la vârfuri, deci am parte de un degrade de toată frumusețea. Din acest motiv, folosesc balsamul doar pentru a mă asigura că după ce se usucă părul nu risc să îmi rup peria în el.  În ceea ce privește balsamul de la Gliss, cum ziceam, habar nu am dacă își face treaba cum trebuie - la capitolul păr ușor de descâlcit după utilizare e ok, dar la capitolul miros este neplăcut pentru mine. Nu îl voi achiziționa niciodată, chiar dacă voi fi pe fugă; abia așteptam să scap de el.

Cam acestea au fost produsele folosite în octombrie, sper ca această rubrică să fie de folos domniilor voastre și vă doresc o zi cât mai minunată să aveți!

Comentarii

Trimiteți un comentariu