Wella Brilliance - șampon pentru păr fin și vopsit

Hello!
Dacă mă urmăriți de mai mult timp, probabil că ați observat că mă vopsesc lunar și cum părul roșu nu este deloc ușor de menținut - în ceea ce privește intensitatea culorii -  mi-am propus să găsesc un produs care să se ocupe de asta și așa am dat de Wella Brilliance - șampon destinat firului de păr fin și vopsit.
Spre surprinderea mea, chiar mi-a prelungit vitalitatea roșului - la finele lunii, nuanța părului e mai aprinsă ca în mod normal, deci funcționează la acest capitol, și nici nu îl folosesc de mult timp. E bun și ca agent de curățare, dar problema mea cu scalpul (mătreața) nu a rezolvat-o. Având în vedere că nu pentru asta l-am luat, eu sunt împăcată cu ideea.
Se consumă destul de lent, face o spumă nu abundentă, dar destulă pentru a masa produsul în pielea capului și la rădăcini. Are un miros ușor, abia perceptibil și ambalajul comod.Am achiziționat varianta mică, de 200 ml, dar data viitoare cred că iau litrul să-mi ajungă :)
Ai încercat acest șampon? Dacă nu, îți propun să-l iei în considerare atunci când cauți ceva destinat protecției culorii.
O săptămână ușoară să ai!

Comentarii

  1. Hello. Ptr matreata ( vad ca mentionezi in articol de aceasta pb) e foarte bun Dercos de la Vichy. Defapt nu...nu bun..genial! Exista 2 variante: par uscat si matreata mare , par cu tendinte rapide de ingrasare si scumozitati ce stau lipite de par.
    Eu am a doua problema deci a doua varianta. Chiar GENIAL sampon.
    P.S. A nu se folosi invers, risc mare de a inrautati problema.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Salut! Merci mult pentru recomandare! Să ai o zi minunată :)

      Ștergere

Trimiteți un comentariu