Fondul de ten Revlon Colorstay pentru ten mixt/gras nuanța 110 Ivory

Bună!
Azi e duminică, deci weekendul s-a dus, dar nu-i nimic, încă cinci zile și vine celălalt :) Ce voiam să zic este că vedeta de azi este fondul de ten de la Revlon, celebrul Colorstay - pentru ten mixt/gras nuanța 110 Ivory.
L-am tot văzut peste tot și atunci când am avut ocazia să-l cumpăr la un preț mai mic, asta am făcut. Am ales nuanța Ivory, deși nu eram sigură sută la sută că mi se potrivește - probleme de femeie cu ten foarte deschis la culoare. Vara nu prea m-am atins de acesta, pentru că aveam altceva în linia întâi, dar cum a venit toamna, l-am și scos de la naftalină.
Eu și fondurile de ten nu avem o poveste lungă: am folosit multe BB cream-uri, dar fonduri de ten mai răruț. Pe Colorstay l-am cumpărat doar pentru că am avut ocazia și pentru că rămâneam fără produs destinat uniformizării culorii, dar și pentru că eram curioasă de ce îl laudă lumea atât de mult.
110 Ivory este perfectă pentru mine. Produsul nu oxidează pe piele, se întinde bine (eu folosesc pensula) și aspectul sănătos și radiant al pielii se păstrează întreaga zi. E un produs spornic și pompița de care dispune mă duce în al nouălea cer - pot doza lejer cât fond de ten vreau.
În concluzie, dacă te gândești la ce fond de ten să cumperi, ia în considerare varianta aceasta.
Să ai o săptămână ușoară!

Comentarii