Prima comandă de pe Pink Panda

Salutare!
Dacă mă urmăriți pe celălalt blog, cu siguranță ați observat că tind să trec la produse cosmetice CF - Cruelty Free, adică netestate pe animale. E destul de dificil procesul, pentru că în unele cazuri trebuie să caut alternative unor produse care testează pe animale, dar încetul cu încetul voi reuși. Și pentru că în orice aspect din viața mea există conceptul de comoditate, am rămas foarte impresionată de Pink Panda - un site unde absolut toate produsele comercializate nu sunt testate pe animale, deci pot să aleg ce vreau, fără să am această grijă și fără să alerg toată ziua prin nșpe magazine. 
Pentru că a trecut ceva timp de atunci, am testat cam toate produsele, așa că vă voi spune ce impresii mi-au creat. Dar pentru început, să vă arăt comanda:
Voi începe cu paleta de farduri de la Makeup Revolution, Ultra 32 Eyeshadow Flawless 3 Resurrection. Vă arăt un colaj și nu voi vorbi prea mult despre aceasta pentru că vreau să-i fac un review separat.
Urmează un lip liner roșu, Pro Lipliner Red din colecția #proartist de la Freedom Makeup și alături de acesta gelul pentru sprâncene tot de la Freedom Pro Brow Pomade în nuanța Caramel Brown.
Liplinerul acesta m-a dezamăgit: creionul pur și simplu se fărâmițează când este ascuțit - cu ascuțitoarea specială. Practic, nici nu am reușit să-l port cum trebuie. Am cumpărat acest creion pentru că am un ruj roșu pe care mă tot chinui să-l consum și aveam nevoie de o bază. 
A venit primăvara, mi-a venit cheful să port alte nuanțe pe buze, așa că roșul meu rămâne pentru sezonul rece (sau când mi se face dor de el). Momentan nu am testat încă produsul acesta pe mine cum trebuie, să văd cum se comportă pe buze de-a lungul zilei, dar urmează.
Gelul de la Freedom Makeup pe care-l am eu e în nuanța Caramel Brown și inițial mi s-a părut cam închis ca nuanță pentru preferințele mele, dar acest lucru este reparabil. Îmi place că acest produs se aplică bine, rezistă la transfer și  e ușor de lucrat cu el.
Urmează concealerul de la Makeup Revolution, Conceal and Define Concealer și blush-ul Makeup Obsession.
 Concealer-ul, deși inițial credeam că l-am ales greșit - nu mai aveau nuanța C1 în stoc și C3 mi s-a părut cam închisă - s-a adeverit a fi potrivit.
După ce am testat și celelalte două nuanțe - C1 și C2 (vă spun în ce condiții în curând), am văzut că nu e mare diferență între ele, așa că fetele cu ten deschis la culoare - luați C3 fără nicio grijă. Conceal and Define Concealer în sine se aplică bine și nu se strânge după câteva ore de purtare, așa că eu sunt mulțumită pe deplin.
Blushul de la Makeup Obsession în nuanța B112 Bloom - aveam nevoie de un fard de obraz, acesta mi-a plăcut ca nuanță, e destul de prăfos încât poți lucra ușor cu el (poate fi folosit și ca fard de pleoape la nevoie/cerere :D ), dar nu prea l-am folosit din lene. Trebuie să mă mobilizez.
Același lucru l-am pățit cu iluminatorul - nu aveam un astfel de produs, îmi doream unul, așa că am optat pentru Makeup Revolution Baked Highlighter în nuanța Golden Lights. Oarecum, regret că am procurat această variantă - pe vremea aceea eram cam neștiutoare în materie de iluminator și am ales o nuanță frumoasă, dar mult mai potrivită unui ten mai închis la culoare. După ce termin acest iluminator, cu siguranță îmi voi îndrepta privirile spre nuanțe mai potrivite mie. În rest, e ușor de lucra cu el, e pigmentat, persistă pe parcursul zilei, așa că nu am ce să-i reproșez.
Ultimile două produse sunt două pensule - cea pe negru este de la Makeup Revolution și este pentru fondul de ten - Pro F103 Stippling Brush. O folosesc pentru aplicarea fondului de ten înainte de burețel și mi se pare că astfel finishul este mai natural. Cealaltă pensulă este pentru concealer și este de la Essence. E foarte comodă și calitativă și îmi pare rău că nu mi-am luat mai multe din această serie.
Am dat comanda pe site cu o colegă, căreia highlighterul i-a venit spart. După ce am sesizat problema la cei de la Pink Panda, s-au oferit să-mi trimită unul nou, care a ajuns cu bine. Astfel, cel spart a rămas la mine -despre acesta este vorba - pe care l-am reparat cu alcool izopropilic și deși nuanța nu este neapărat cea potrivită mie, îl voi folosi pe corp la vară, să văd cum ne înțelegem. Din acest punct de vedere, mi s-au părut foarte drăguți angajații ce s-au ocupat de mica neplăcere.
Aceasta a fost comanda făcută de mine. Mă gândesc să mai dau una în viitorul ceva mai îndepărtat, dar dacă vă tentează ceva din ce v-am arătat, vă invit să intrați pe site - au o gamă largă de produse, inclusiv de îngrijire, prețurile sunt decente și toate produsele comercializate de ei sunt CF. Spor la cumpărături :D

Comentarii

  1. Eu intr o luna juma, am dat 3 comenzi ;))
    Sa folosesti produsele cu plăcere!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :))
      Merci mult Adra, și eu am fost tentată zilele astea să dau o comandă de 2 mil pentru Mistery Bag, dar după m-am gândit că aveam nevoie doar de o pensulă pentru eyeliner și... m-am potolit. Să văd pentru cât timp :))

      Ștergere
  2. Am cumparat de la ei recent - martie 2023 - toate produsele aveau mai mult de 2 ani de la data de producere- adica din punctul meu de vedere expirate...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu am mai luat de foarte mult timp produse de la ei, imi pare rau ca ai avut parte de o astfel de experienta :(

      Ștergere

Trimiteți un comentariu