Vopseaua pentru păr Garnier Color Naturals Creme - nuanța 7.40+ Cupru pasional

Salut! Astăzi vreau să vă împărtășesc experiența mea cu vopseaua Garnier Color Naturals Creme. Din iarnă sunt portocalie în cap și am tot căutat o vopsea în comerț care să îmi convină ca nuanță. E dificil să găsești portocaliul perfect - dar eu am reușit!
Vopseaua mea vine în nuanța 7.40+ Cupru pasional
 Conține:
- cutia;
- laptele revelator;
- crema colorantă;
- balsam-mască după vopsire;
- o pereche de mănuși.
Nu mă dau în vânt după mănușile din plastic așa că am folosit mănuși chirurgicale - mi se par mult mai comode. 
Am procurat o singură cutie, ceea ce nu este de ajuns la părul meu lung. Am trișat un pic: am folosit tubul de vopsea pentru rădăcini și o jumătate din lungimea părului, iar pentru cealaltă jumătate de păr, până la vârfuri, am folosit un nuanțator Tonika în nuanța 5.35 Chihlimbar roșu. Am mai folosit un nuanțator din această gamă și vă invit să vedeți review-ul meu aici.
Cum arăta părul meu înainte de vopsire (cu urme de roșu de la nuanțatorul folosit acum o lună și jumătate):
Cum am procedat:
- am împărțit părul în trei porțiuni și am pus vopseaua într-un recipient și nuanțatorul în altul;
- am început din față, de la ”breton”. Am luat fiecare șuviță și, cu pensule diferite, am aplicat inițial vopseaua Garnier până la jumătatea lungimii și pe cealaltă jumătate nuanțatorul de la Tonika;
- cum arăta părul meu la sfârșitul procedurii:
- după 25 de minute m-am dus să dau jos vopseaua și să aplic balsamul-mască-tratament-ce o fi. Motivul pentru care nu procuram în mod obișnuit vopsea pentru păr din supermarketuri era faptul că nu îmi plăcea mirosul, faptul că păta pielea și după nu voia să se ducă și pentru că  nuanțele puternice deveneau terne rapid. Nu știu cum se va comporta Garnier Color Naturals în ceea ce privește ultimul aspect, dar m-a surprins faptul că nu miroase îngrozitor și că la spălare se duce de pe piele foarte ușor. 
Balsamul din cutie nu m-a dat pe spate, dar l-am ținut un 10 minute ca să zic că fac totul ca la carte. S-a dus ușor, nu am consumat 3 metri cubi de apă ca să nu mai simt balsam în păr. Așa arăta părul meu ud:
La prima vedere, nu am observat vreo diferență de nuanță sus, la rădăcini și jos, la vârfuri. Am așteptat să mi se usuce părul și arată așa:
 Afară, în lumină naturală:
Se observă șuvițe cu nuanțe de portocaliu diferite. Marea mea grijă era să nu îmi iasă părul roșietic jos, deoarece nuanțatorul meu e mai mult un roșu-portocaliu decât portocaliu. Dar nu a fost cazul.
Îmi place mult rezultatul; dacă portocaliul nu dispare la 2-3 spălări, voi mai procura această vopsea.
Ați folosit Garnier Color Naturals Creme? Ce părere aveți despre? O zi cât mai frumoasă vă doresc!

Comentarii

Trimiteți un comentariu